Stackars liten Àlskling!

Ivan har det jobbit med andningen och ha varit jÀtte ledsen ikvÀll.

Det gör sĂ„ ont i mig nĂ€r barnen inte fĂ„r ordentligt med luft, jag vet ju sjĂ€lv hur det kĂ€nns. 

Jag blir arg pĂ„ mig sjĂ€lv för att jag blir arg och irreterad pĂ„ det lilla barnet som bara skriker och inte sitter/ligger still. Jag vet att han Ă€r liten och förstĂ„r inte bĂ€ttre, förstĂ„r inte att den dĂ€r alvedonsuppen, den dĂ€r hostmedicinsprutan, dom dĂ€ra nĂ€sdropparna och den dĂ€r inhallationsmasken bara Ă€r till för att han ska mĂ„ bĂ€ttre. Han förstĂ„r inte men jag blir arg 😱.... Älskade lilla barn, jag Ă€lskar dig. 

Det gör ont i min sjĂ€l och i mitt hjĂ€rta nĂ€r jag mĂ„ste hĂ„lla i honom hĂ„rt, sĂ„ han Ă€r still (sĂ„ still som det bara gĂ„r) sĂ„ jag kan ge honom medikamenten, der gör ont för han grĂ„ter, skriker sĂ„ hjĂ€rtskĂ€rande. Har nĂ€stan grĂ„tit sjĂ€lv vid mĂ„nga tillfĂ€llen ikvĂ€ll. 


Annars sĂ„ ha vi vart i stan idag och inhandlat diverse barnateralljer, blöjor pyjamas mm. Ivan mĂ„dde ju bra tidigare idag. 

Sen efter att ivan laggt sig (la sig tidigt) har jag umgĂ„tts med mitt stora lilla barn pĂ„ turmanhand,  vi har haft sĂ„ mysigt. SĂ„ mysigt att han fick va uppe kanske lite vĂ€l lĂ€nge för en tvĂ„ Ă„ring, men ibland sĂ„ gör inte det nĂ„t. Vi har lekt med lĂ„ssas mat, tittat pĂ„ paddan, Ă€tit kakor och drukit mjölk, busat, StĂ€dat och plockat bort leksaker. AssĂ„ den ungen, sĂ„ stor fast sĂ„ liten, sĂ„ duktig och smart, busungen och tokungen min, du fĂ„r mig att skratta varje dag.


Paus....


Ivan vakna nu nyss, det lĂ„ter inte bra i andningen, jag hoppas hoppas hoppas att vi inte behöver pĂ„ akuten. Det gĂ„ som dĂ„ligt det, för patrik Ă€r inte hemma. I vĂ€rsta fall fĂ„ jag ju slita upp bĂ€gge Ă„ Ă„ka in till stan med bĂ„da barnen, I bĂ€sta fall kanske vi kan vĂ€nta tills patrik kommer hem i natt nĂ„n gĂ„ng, allra allra bĂ€st Ă€r ju om vi slipper Ă„ka alls. 

SĂ„ Ă€re! 

Puss


I brist pĂ„ annat, en bild pĂ„ en del av mitt hem sĂ„ som det ser ut denna afton. 

Gabbe

SlĂ€nger in en gammal bild bara för att... 😍



Detta pysslade vi med i storuman förra helgen 😝😂

En alldeles för tidig morgon, förra veckan (klockan var 05.00-05.30 nÄnstans)




 Promenad i botsmark.