Hajsan!

Jaha, jag har nyss badad i vårat nästan nyinstalerat badkar här på kvällskvisten. Passade på att lägga en ansiktsmask och en hårinpackning samt tog jag och skrubbade upp mig ordentligt med min fantadtiska bodyscrub från RITUALS, mycket bra produkt, luktar gott och är inte allt för dyr. Rakade benen gjorde jag oxå och smörjde sedan in mig i min RITUALS bodybutter. Så nu är jag skinande ren, mjuk och luktar gott. Såååå himmla skönt å ha ett badkar igen. Tillochmed badvägrarn Gabriel badar faktiskt nu, sen vi fick badkaret.

Ja a, nu börjar jag längta eftet semester, känner verkligen att jag behöver det. Ha tappat lusten lite på å arbet. Men bara tre veckor kvar nu, sen fyra veckor hälig semester.

Nu ha jag börjat på å få lite grödor och plantor i mitt växthus. Nu har jag honungsmelon, majs, aborgine, paprika, tomat och vindruvor där. Men det finns plats för mer. Rädisorna har kommit upp och är skördeklara. Potatisen har börjat gro så och morötterna, grönkålen, sockerärtorna och krassen. Rabatterna börjar ta lite smått form, men behöver ännu nåra fler växter, mycke behövs det och dyrt blir det men SKOJ det är det.

Nu måste jag sova, annars kommer jag att va super trött när det är dags att kliva upp med min morgonpigga son, ska jobba kväll på det oxå.

Puss puss