Ronja rövardotter...

Idag regnar det och blÄser och Àr kallt....sÄ jag och barnet sitter inne och myser och tittar pÄ film, ronjarövardotter. BÀsta film jag vet. Kan inte lÄta bli att tycka att mattis pÄminner mig om min egen pappa pÄ nÄt vis, bÄde lite i utseendet och sÀttet att va pÄ. pappa kan bli mycket arg och har humör, men han kan ocksÄ skratta sÄ han grÄter och inte rÀdd att grÄta över nÄt fint eller hemsk, han Àr snÀll, hÄrd, busig och kÀleksfull,ja allt pÄ samma gÄng, ja lite som mattis. Jag kanske ha fel, jag vet inte.... Det jag vet Àr att han har ett gott hjÀrta.
 
nu ha jag bokat dop för gabriel. Ska skicka efter inbjudningskort. Oj vafint dopet ska bli, ja ska dekorera och baka och ha mig. Jade bli skoj.
 
tĂ€nk, imorgon sĂ„ föreslog P artt vi skulle Ă„ka till lycksele och gĂ„ pĂ„ marknaden, jag Ă€lskar att gĂ„ pĂ„ marknad. Men de gör ju inte p, men han kanske ville va snĂ€ll med mig :). Men det Ă€rju faktiskt sĂ„ att jag sĂ€llan gör eller kan göra nĂ„t som jag tyck Ă€r roligt, för jag ha ju inget körkort och mĂ„ste ju be om sjuts jĂ€mt om jag ska göra nĂ„t, och man vill ju inte besvĂ€ra, speciellt med saker som han inte tyck Ă€r sĂ„ roligt. SĂ„ sĂ„ Ă€r det ju. p ja ju sitt skytte som han spenderar rĂ€tt sĂ„ myckettid och pengar pĂ„, Ă„ nu ha han ju vari pĂ„ sĂ„ mĂ„nga tĂ€vlingar och grejer sĂ„ han kanske somsagt va snĂ€ll och lĂ„ta mig fĂ„ gĂ„ pĂ„ den dĂ€r marknaden :) sĂ„ trevligt. Å sen Ă€r det ju kul att nĂ„ngĂ„ng göra nĂ„t tilsammans, det hĂ€nd int alldeles för ofta, fast det kĂ€nns ju konstigt om det Ă€r nĂ„t som bara jag tyck Ă€r roligt....Ă€rsh va jag svamlar...... Nu mĂ„st jag underhĂ„lla mitt barn som verka ha ledssnat Ă„ titta pĂ„ film.....