Jag Àr slut.....

...... Som mÀnniska, jag sÀger upp mig, pansionerar mig. Jag orkar inte göra nÄt nu för tiden.
 
IgÄr va jag ute och handlade lite nya julgardiner Ä nÄ julstjÀnor och lite julklappar. Det gick ju ganska fort, för jag orkade inte bÀra nÄ mer. kom hem och tog fram julsakaerna och började julstÀda, vilket jag i vanliga fall tycker Àr hur kul som helst, men jag orkade inte riktigt göra fÀrdigt, de ba gick int, sÄ jag ha hÀlften kvar att göra idag. Det va int ens sÄ himmla kul heller.
 
Nu ha jag nyss vari Ä handlat lite för middagen och för att baka ite lussebulla, blev ganska mycket. Ä nu nÀr jag komme hem kÀnde jag mig helt slut i varje sinne och lem ja har, bara av en sÄn sak som jag gör med lÀtthet mest hela tiden.
 
jag orkar inte sminka mig och vara vacker heller, knappt att jag orka eller ens vill duscha eller bada, men mÄste ju för jag kan ju int se utt som en flottkuse inte. vill inte Àta nÄt, men Àr hungrig jÀmt.
 
FÄr typ Ängest av att fara pÄ jobbet, dÄ jag inte orkar det jag ska, inte sÄ bra som förut iallfall, man kan ju inte slarva pÄ de jobbe ja ha, de gÄ ju int men jag ha kunnat bÀttre. Det kÀnns som jag gör nÄt hela tiden, men nÀr jag tittar pÄ arbetslistan sÄ ha jag inte gjort allt som stÄr dÀr ÀndÄ, jag vet int va jag gör. KÀnner mig hopplös och att jag inte rÀcker till till nÄt eller nÄgon. Jag vill hinna med sÄ mycket mer utöver det man ska pÄ jobbet, som att tex sitta Ä prata, men det hinner jag inte sÄklart,man hinner ju bra det mest nödvÀndiga. Jag Àr ju ung, stark och frisk och ska palla med att jobba, men tydligen sÄ klarar jag inte av det i mer Àn sex mÄn. verka det ju som. Men det kanske bara Àr tillfÀlligt
 
Hinner knappt med vÀnner och familj heller, eller orken finns inte. Trött, trött och Äter trött Àr jag, fast jag kan ÀndÄ inte sova. Jag fÄr till och med Ängest och tÀnker att: jaha ja, det Àr ju en dag imorgon ocksÄ, Ànnu en dag att vara trött och helt slut pÄ, jag lÀngtar inte tills imorgon!
 
Ja nu klagar jag, jag vet att det finns dom som ha det vÀrre absolut. Men det Àr skönt att fÄ skriva av sig lite ibland.
Jag vet inte om man kanske ha hammnat i nÄn liten vinterdeprition för första gÄngen i mitt liv. Jag bara önskar intensivt att detta ska gÄ över, och det Àr snart. Jag kanske bara ska grÀva ner mig i ett hÄl nÄnsans och vÀnta pÄ bÀtre tider.
 
ja ja. Jag fÄ helt Ànkelt ta Ä rycka upp mig och börja ta hand om mig sjÀlv igen och duscha nÄngÄng dÄ och dÄ =P. LÀngtar till februari dÄ jag Ä gubben ska börja simma tillsammans, tro jag dÄ, det sa han dÄ. Det kan ju vara roligare Àn att göra det sjÀlv. Med motion ska man ju mÄ bÀttre bÄde psyckiskt och fysiskt ha jag hört.
 
oj  det var ganska lÄngt inlÀgg det hÀr, nog ingen som orkar lÀsa, men lika bra Àr vÀl det.