NĂ€tter

Dessa nÀtter.... Jag hatar dom.....har alltid kÀnts sÄ olustiga hela mitt liv. Det kÀnns som det Àr trÄngt, smutsigt, dammigt i rummet. Jag fÄr sÄ svÄrt att andas pÄ nÄt vis av kÀnnslan. Det kÀnns som om döden stÄr i ena hörnet och djÀvulen i det andra, typ demoner och troll pÄ golvet etc. NÀ fy fan, vissa nÀtter tittar jag pÄ klockan Äter och om igen och önskar att natten ska vara slut. Samtidigt speciellt nÀr jag ska upp och jobba sÄ vill jag att det ska gÄ saktare sÄ jag hinner sova lite innan jag ska upp vid halv sex. Men nÀr det börjar ljusna ute kanske vid halv fem sex pÄ morgonen sÄ kÀnns allt bra igen, dÄ kan jag sommna och sova riktigt gott.
 
Detta hÀnder inte sÄ ofta nu lÀngre faktiskt, inte sen jag börjat sova med patrik. NÀr jag drömt nÄt olustigt Àr det sÄ skönt att krypa tÀtt intill honom och kÀnna han vÀrme och höra hans lugna andning, ibland kan han lÀgga armen om mig i sömnen om jag rör pÄ mig lite extRa. DÄ Àr allt bra igen, dÄ Àr jag inte rÀdd mer. NÀtter dÄ han inte Àr hemma ibland sÄ gÄr det sÀllan bra. Jag sommnar helst i soffan med tven pÄ, och typ alla fönster och myslampor pÄ, ligger jag i sÀngen brukar jag ha pÄ tven ÀndÄ i tvrummet, kÀnns inte lika lÀskit dÄ. 
 
Det var sÄjag gorde nÀr jag var liten ocksÄ om nÀtterna, tÀnde lampor, lyssnade pÄ radio eller nÄt sagoband i hörlurar dÄ förstÄs för att inte störa familjen, eller sÄ lÀste jag en bok eller serietidningar. LÄngt utet natta. Jag har nog alltid vari mörkrÀdd ha jag kommi fram till nu, fast jag inte riktigt sÀtt det pÄ sÄ vis. 
 
Det finns vissa stÀllen som jag sover bra pÄ ocksÄ. Nu för tiden uppe pÄ vinden hos mamma gÄ bra Oftas. Hos min faster, hos andreas och emma och hos marie, ha jag aldrig haft problem att sova hos. Nu gÄr det ocksÄ bra att sova om jag ha nÄn som sover över hÀr hos oss ocksÄ pÄ soffan.
 
Ja sÄ löjligt,vuxna mÀnniska som Àr rÀdd för nÀtter. Men som sagt det blir bÀttre och bÀttre om man jÀmnför med min barndom och ungdomstid sÄ. Och vissa nÀtter eller vÀldigt mÄnga nÀtter sÄ börjar jag tÀnka och grubbla pÄ saker, dÄ kan man ju heller inte sova. Men rummet kÀnns inte lika dammit Ä trÄngt lÀngre, bara nÀr jag ska sova ensam.
 
ja nog om detta. Nu sitter jag och vÀntar pÄ att Àlskling ska komma hem frÄn skyttet, sÄ ska vi ha lite mys och titta pÄ nÄn film,  dÄ han ha vari borta pÄ skytte bÄde i söndags (jÀtte lÀnge) och ikvÀll, Ä sÄ satt han Ä titta pÄ hocey i sovrummet nÄra timmar igÄr och sÄ Äker han till stokholm imorgon och stannar till pÄ fredag och sÄ jobbar jag kvÀll bÄde pÄ lördag och söndag, sÄ vi har inte hunnit eller hinner inte riktigt rÄ om varann. Han bör komma om ca tio min. Hoppas jag kans sova imorgonnatt nu dÄ, dÄ han bli borta. 
 
VÄr son ha vaite en elak jÀkel idag och sparkat son mor i revbenen ;), det gör ju ont ju lilla pyret förstÄr du vÀl :P
 
Â