jkfelkölg njk

HUR KUNDE HAN DEL.3

Det var tidigt pÄ morgonen och lite rÄkallt trots att det skulle bli en varm dag. Dimman steg upp över marken och flöt samman med fukten frÄn havet. Bilen var inte bra. Allt för i ögonfallande för att fylla sin funktion. Det var en stor grön bil med tre sjuor i registreringsnumret, mycket krom och mÄnga lycktor. Dessutom hade dom redan blivit sedd av en tidig morgonlöpare.

TvÄ mÀn satt i bilen, om man tittatde noga kunde man se panik och nervösitet i deras ögon. BÄda visste att dom blivit iaktagna. Det hade börjat illa och skulle fortsÀtta sÀmre. I baksÀtet lÄg det en ihoprullad sovsÀck, med nÄgot i. Dom parkerade utanför ett hus en bit utanför sammhÀllet och knackade pÄ. En kvinna öppnade yrvaket dörren. - vet ni vad klockan Àr? sa hon förvirrat. Dom brydde sig inte om att besvara hennes frÄga
. - Är han hemma? var det Ă€nda en av dom sa.
- Ja visst, men han ligger ju och sover, han ska upp om ett par timmar och jobba och mÄste fÄ sova ut.
 - Va vill ni?
hördes en röst bakom kvinnan.
 - GÄ och lÀgg dig igen Àlskling, jag kommer snart. ska bara fÄ ivÀg dom hÀr idioterna. Han föste ut vÀnnerna och stÀngde dörren bakom dom. - vad Àr det frÄgan om egentligen, ha ni inge moral i kroppen? FrÀste han.
Jag tror jag ha drÀpt honom!!... 
- VA!!! Vem? vad snackar du om?...
- jag drÀpte honom, jag har tagit livet av Danne... Sa en av dom med all Ängest, Ängran och sorg i rösten.
- Jag menade inta att gÄ sÄ lÄngt!!... kan vi fÄ lÄna din lilla svarta bil, vi mÄste röja bort honom.