Uppdatering

Nu orkar jag skriva en uppdatering =).

Det som hÀnt sen sisst Àr att jag ha varit pÄ brölopp nu i början pÄ juni =9. det va som trevligt kan jag tycka. Bra uderhÄllning. Brudparet var sÄ fina sÄ.

Sen ha jag jobbat en del i skoved, pÄ fredagar dÄ det Àr dans dÀr borta. Jag tycker vÀrkligen om att jobba dÀr, det kÀnns som hemma =). synd att det inte Àr i umeÄ, dÄ hade jobbat dÀr jÀmt, men jag ha sÄ svÄrt för Ä va hemmifrÄn.

lÄt se, vad har hÀnt mer???....Jo, Marie och jonas ska gifta sig i höst och jag ha fÄtt Àran att vara toastmadame, det Àr ocksÄ sÄ himmla kul, men ganska svÄrt. Men jag fÄr hjÀlp av Hannah sÄ det kÀnns tryggt, fÄr Àven mycket hjÀlp av bruden, fast hon inte ska egentligen, men jag Àr tacksam att hon sÀger hur hon vill ha det =). Vi ha planerat massor =)

Linda ha blitt gravid igen, vilket Àr mycket trevligt. Dom kommer att fÄ en flicka till =)

Elin fick en bebis den 21 maj, (pÄ maries födelsedag). En söt liten tjej vid namn Amanda. Jag Ä marie va dÀr i mÄndags och checka in det lilla livet, super söt.

Ja ha fÄtt jobba lite extra nu hos min brukare maggan, har Àven iskolats natt, fast jag egentligen int skulle jobba natt och Àr nu inne pÄ mitt andra nattpass i detta nuet =). Maggan sover och jag sitter hÀr och ska försöka hÄlla mig vaken till sju imorgon (vaken natt). Det gick bra igÄr, ska nog gÄ bra i natt ocksÄ =).

Imorgon Àr det midsommar, vet inte riktigt va jag ska göra riktigt. Bli nog en lugn kvÀll hos marie och jonas =). Min darling Àr i storumsn och han ska jobba över midsommar, han kaklar Ät en kompis, samt Ät min bror.

Jag ha ont i nacken som ett gnu!

Nu vet jag inge mera. Kram och kyss och hjÀrtligt tack sen =)

GLAD MIDSOMMAR!