sister moonshine!

De är en bra låt det.
 
Ja sitter här i vårat sovrum med min lilla dator och lyssnar på musik och dricker te, ha det ganska mysigt faktiskt. Det är så mysigt nu när det börjar bli höst och mörkt ute, då kan man tända myslamporna i fönstren. Det får mig genast att tänka och därmed längta till julen, ja ja vet att det är många månader kvar men ändå =D...Efter att ha pratat med marie i telefon ett tag, så gick ja och tog mig ett bad med tända ljus, så ren är ja å =).

I Fredags kväll kom syrran förbi med sin ögoninflamation. Vi åt bullar å chips och varmamackor, hon hade även med sig två öl, så dom drack vi också. Sen kom Janus och hans frida, dom skulle låna min soffa den natten. Hann knappt prata med dom eftersom dom kom så sent och for så tidigt på morgonen. Men de va ju kul ändå.

Tittade igenom min pärm med massa saker som ja skrivit, dikter och noveller och så. De va kul och titta på, fast vissa saker som ja skrivit är lite hemska. Men du vet de va väl under min "jobbiga" tonårs tid =D. Men skriva de kan ja banne mig, om ja få skryta lite. Ha ba tappa lite insperation nu vilket ja brukar ganska ofta nu för tiden. Började ju skriva en liten berättelse här på bloggen men ja kom int på nån forsättning nu, kanske kommer en vacker dag. Ska skriva in en "dikt" här nu som ja int föstå nu, men gjorde de nog då =D

Vad gör man när man både vill och inte vill en sak? När man tror en sak men känner en annan? När ens största önskan aldrig kan bli uppfylld, men samtidigt inte kan tänkas vara. Man vill eller hoppas på att det ska va på ett sätt, men ändå tvvlar man.

Jag litar inte på det jag ser i speglarna. De är dom som ser, de jag tror att jag ser. Jag vill veta vad som är sanningen. Jag vill se själv.

Va mena jag egentligen? =P





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: